Serviciile oferite

CU ce ne ocupam

Expansiunea campului de evaluare

Compania noastra doreste a fi un pionier in dezvoltarea de sisteme moderne de evaluare, modele automate de evaluare si concepte aplicate de inteligenta artificiala in domeniu, aceste procese de cercetare nu ar fi posibile fara sprijinul clientilor si a colaboratorilor nostri.

De asemenea, SC ASTRAEA VALUE SRL vine in intampinarea clientilor sai cu servicii complete in domeniul evaluarii, fie ca sunteti persoana fizica, persoana juridica, institutie financiara sau orice alta entitate, daca aveti nevoie de servicii special croite pentru nevoile dumneavoastra in domeniul evaluarii, va stam la dispozitie.

Echipa profesionista

Incercam sa mentinem o echipa de profesionisti in domeniu, motivati si ambitiosi pentru a face fata provocarilor viitoare in domeniul de evaluare si pentru a vrea de fiecare data mai mult.

Retea de colaboratori

Cu zeci de ani de experienta in evaluare intre noi, reteaua nationala de colaboratori ne ofera nu doar acoperirea de care avem nevoie ci si stabilitate in procesul de evaluare.

O buna strategie

Conform cu standardele de evaluare si principiile ANEVAR, tintim excelenta prin comportamentul etic, calitatea serviciilor de evaluare si nu in ultimul rand actiunile noastre.

Rapid

Timpul este o resursa limitata, nu trebuie evaluat pentru a ajunge la concluzia ca are o valoare intrinseca, in acest context, procesele noastre interne sunt optimizate pentru a oferii clientului servicii de calitate in cel mai scurt timp posibil.

Simplu

Incercam sa va ferim de toate partile neesentiale, pentru client, in procesul de evaluare si sa va oferim serviciul solicitat in cel mai simplu mod posibil, simplitatea de executie in sine denota valoarea unui serviciu complex realizat cu profesionalism.

Eficient

Incercam sa tratam fiecare proces de evaluare cu resepect, in functie de speta, exista un proces specific si un anumit tip de abordare aplicata pentru solutionarea solicitarii, eficienta este punctul in care experienta se intalneste cu dorinta de a excela.

Tipuri de Evaluare

Pentru Informare

In special in cazul posibilei vanzari a obiectivului

Garantarea Imprumutului

Ipoteca, pentru aducerea in garantie a imobilelor

Raportare financiara

Pentru a actualiza valorile in situatia contabila

Impozitarea cladirilor

Stabilirea valorii de impozitare a cladirilor

Fuziuni sau Insolventa

Evaluare pentru companii care necesita valori specifice

Alte scopuri

Majoritatea scopurilor le gasiti in seciunea de informare

Servicii complete in domeniul evaluarii